Om

Dansglädje, gemenskap och utveckling


Linköpings Bugg och Rock’n’Roll Klubb (LBRR) bildades under hösten 2007. Klubben startade framför allt för att vi ville utvecklas som dansare, men även för att vi vill kunna ge våra medlemmar en känsla av samhörighet. Dansglädje och gemenskap är två ord som genomsyrar vår verksamhet. En annan viktig anledning till klubbens bildande var att vi ville satsa på barn- och ungdomsverksamheten samt på de tävlande.


Vi är en klubb som hela tiden strävar efter att utvecklas och hitta nya, bättre vägar. Nya intryck och idéer är alltid välkomna eftersom det kan inspirera oss att bli ännu bättre. Framför allt vill vi sprida dansglädje till våra medlemmar. Tanken är att alla ska känna sig välkomna och trivas tillsammans med oss. Vi vill kunna inspirera andra och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet.


Under vårt verksamhetsår erbjuder vi buggkurser för både vuxna, barn och ungdomar på alla nivåer. Kursutbudet består av flera olika steg för att det ska finnas något som passar alla. Nivåerna sträcker sig från allt från grundkurser till tävlingsverksamhet, där fokus hela tiden är glädje och utveckling. För övrigt erbjuder vi även läger, fester och andra aktiviteter.


Låter det här som något du vill vara en del av? Vi vill gärna dela med oss av vår dansglädje, så tveka inte att bli medlem!


Kontakta gärna oss om du har några funderingar: info@lbrr.se